Cautare

10750 de rezultate pentru "liceul industrial nr 2 bucuresti" (6.83 secunde)
Este casatorit si are 2 copii. In anul 1992 a absolvit Liceul Traian Doda din Caransebes, iar in 1997 - Facultatea de Matematica din cadrul Universitatii de Vest din Timisoara. ... Potrivit declaratiei sale de avere, Sorin Grindeanu are - impreuna cu sotia sa, Mihaela - 2 terenuri intravilane:
Am fost mai multi ani unul dintre consilierii lui Ion Iliescu, am fost mai multi ani purtatorul de cuvant al lui Nicolae Vacaroiu, am fost purtatorul de cuvant al lui Calin Popescu Tariceanu, fostul meu coleg de clasa la liceul Sfantul Sava.
Conducerea orasului Horezu mai are nevoie si de un milion de euro ca sa termine Liceul "Constantin Brancoveanu", la care se lucreaza de zece ani.
Daniel Peia isi justifica afirmatiile aratand ca numarul celor care vor putea beneficia de astfel de credite va creste doar cu 2-3 procente. ... Aceasta desi guvernantii au majorat salariul minim pe economie la 560 de lei pe luna, pentru cei cu liceul terminat.
"Am terminat profesionala la Liceul Metalurgic, acum sint la seral si-mi caut un loc de munca. Deocamdata nu mi-am gasit nimic, dar nu disper, oferta este variata si nu ma cramponez sa fac doar meseria mea", ne-a spus George Lapusneanu, in virsta de 20 de ani.
Astfel, cei trei liceeni olimpici constanteni sunt toti de la Liceul Teoretic "Ovidius" din Constanta si sunt pregatiti de profesorul Victor Mihalascu.
"Am fost la Liceul Tehnic "Paul Dimo" unde azi (n. r. ieri) se vor executa lucrari la cazanul centralei termice care s-a defectat.
Astfel, in acest an Damen va pregati in centrul de formare profesionala pe care il detine circa 480 de tineri care au absolvit fie Grupul Scolar "Radu Negru", fie Liceul Tehnic "Traian Vuia".
A terminat liceul cu specializarea filologie-istorie si o facultate cu specializare tehnica. A lucrat 14 ani în domeniul "drumuri si poduri" în sistem de stat.
A terminat liceul cu specializarea filologie-istorie si o facultate cu specializare tehnica. A lucrat 14 ani în domeniul "drumuri si poduri" în sistem de stat.
"Continuam campusul la Liceul Castelu. Ca o paranteza, mentionez ca suntem extrem de multumiti de lucrarile prestate la scoala cu 10 clase si doua laboratoare.
"Vand Atv Polaris Sportsman 800 X2, an fabricatie 2008, motor 2 cilindri in 4 timpi, transmisie automata cu cardan, pret 13. ... Printre posesorii de asemenea "jucarii pe patru roti" sunt si elevii de la liceul "Traian" din municipiul Constanta.
Acestia sunt asteptati vinerea viitoare la Bursa locurilor de munca pentru absolventi care va avea loc la sediul agentiei din Strada Colonel Tomoroveanu nr. 2.
'Valeriu Tabara va participa la evenimentul "Am 18 ani, deci deschid o afacere" ' Ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Valeriu Tabara (foto), participa joi, 10 Februarie 2011, ora 11:00, la evenimentul organizat de Asociatia Europeana pentru Opozitie Economica, care va avea loc la Liceul Agricol Nucet, judetul Dambovita.
In clasa a VII-a, el a emigrat impreuna cu familia sa in Israel, unde a facut liceul si armata. ... Daca sa spunem am 2 milioane de euro si donez 1 milion, eu cred ca mai bine pun cei 2 milioane la lucru si ulterior donez din acei bani.
In clasa a opta, cei de la HCM Craiova mi-au oferit un contract sa vin sa ma mut cu scoala la Craiova, la Liceul 'Henry Coanda'".
Protagonisti au fost cei mai mici dintre practicantii acestui sport, copiii (1, 2, 3), iar reprezentantele Liceului cu Program Sportiv "Petrache Triscu" ... Liceul cu Program Sportiv "Petrache Triscu"
Dintre acestia, unii aleg sa vina in clasa a cincea la liceul nostru, dar altii, desi sunt pasionati de volei, nu vor sa se mute cu scoala", a declarat Daniela Capatana, unul dintre antrenorii care initiaza copii.
Trei dintre spadasinii de la Liceul cu Program Sportiv "Petrache Triscu" din Craiova debuteaza astazi la Campionatul Mondial de scrima, categoria juniori, competitie gazduita de Moscova (Rusia).
Catalin Brandusoiu, director adjunct al Liceului cu Program Sportiv "Petrache Triscu", in curtea caruia se afla sala de scrima, considera ca Dumitru Popescu este un mentor pentru generatia de tineri antrenori de la liceul mai sus-amintit:
google-analytics.com